Оригинално българско реване

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
31/03/2018
"Предлагаме ви изпитана рецепта за един от най-обичаните от децата десерти - Българско реване "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
35 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо478 324
  • Преглеждания за месеца2340
  • Преглеждания за седмицата776
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена35

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разбийте до гладък крем яйцата и захарта.

След това добавете брашното, пресято с бакпулвера и разбийте до хомогенна смес.

Сипете сместа в намазнена тава и сложете да се изпече в умерено загряна фурна.

Оставете да се охлади и го нарежете на парчета.

Кипнете прясното мляко, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта.

Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп.

След като течността се охлади, залейте равномерно реването.

Торба за шприц 30 см-23%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Торба за шприц 30 см
8.66 лв.
6.67 лв.
Виж ››

Торба за шприц, която винаги ще бъде на линия, когато трябва да приготвите торта или сладкиш за важен повод. Изработена е от текстил, почиства се лесно и побира голямо количество смес за желаната декорация.

Рейтинг

5 43
4 21
3 10
2 6
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Vania Leova
Vania Leova
08.05.2016 15:05
Направили сте “реването“ в двойна доза защото в тази тава на снимката в никакъв случай няма да се получи тъй като , според дозата трябва по малка тава...така хората се заблуждават..
15
1
Потребител#167180
Чудесно и вкусно реване!
12
6
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 15:02
С мляко е много хубав, но аз мешам брашно и грис...и важното топъл сироп-на студен блат!!!
18
9