Начин на приготвяне
Всички продукти се нарязват на ситно и се слагат в тиган с незалепващо покритие, докато се изпари всичката вода, която ще пуснат зеленчуците.
Добавя се солта и олиото и се разбърква не много често. След това се пасират и отново се слагат на тиган, за да се изсушат след пасирането. Когато се получи гъста като тесто смес се маха от котлона и се разстила върху хартия за печене.
Оформя се правоъгълна кора с дебелина около 1 см и се замразява за около 12 часа. След това се реже на кубчета. Съхранява се като всяко кубче се увива в хартия за печене и стои в хладилник.
От тази смес се получават 9 кубчета. Зеленчуците може да се заменят с такива, които предпочитате.
Коментари
да се сложи в ледарника на камерата и ето готови кубчета.