Гювеч със заешко месо и зеленчуци

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
391
252
252
1
22/02/2017
"Един вкусен гювеч, който буквално се приготвя сам, вие само трябва да изключите печката, когато е готов "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 653
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Каквото имате във фризера добавяте. Сварявам предварително месото, но не до готовност.

След това в гювеч нареждаме всички зеленчуци нарязани на кубчета и накъсаното месо. Доливаме виното и малко олио.

Овкусяваме с подправките. Разбъркваме по средата на готвенето.

Гювеча го слагаме на 180 градуса за 2 часа в студена фурна.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар