Микс зелена салата с авокадо

Emilia KrumovaEmilia Krumova
Чирак
37
32
301
22/02/2017
"Ех, ако всички здравословни храни изглеждаха така "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 064
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате всички видове салати на едро, лука на полумесеци. Обелвате авокадото и го нарязвате и него на резенчета. Сварявате яйцата твърди и ги обелвате.

В тиган загрявате маслото , разрязвате филийките на две и ги потапяте в маслото от едната и от другата страна, колкото да го попият само.

Поставяте ги в подходяща чиния от двете страни по две половинки.

Смесвате всички салати в отделна чиния, обърквате ги и ги поставяте при хляба. Добавяте авокадото, маслинките и яйцето, най-отгоре лука и поръсвате с магданоз.

Отстрани на чинията сложете резенчетата лимон. Овкусявате салатата със зехтин, оцет и сол и поднасяте с чашка изстудена ракийка или за допълнение на ястие с месо.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар