Говеждо по Кубински

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
22/02/2017
"Ако можете, отидете и до Куба, но вкусно телешко по кубински ще намерите и при нас "
Приготвяне50 мин.
Готвене70 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 214
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода. След като го извадим го оставяме да изстине.

Когато това стане, го натриваме със счукания чесън и го нареждаме в йенска тенджера.

Сгорещяваме олиото и в него задушаваме нарязания лук. След това го изсипваме върху месото. Подправяме със сол, черен пипер и заливаме с виното. Печем в умерена фурна за около 60 мин.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар