Печени филийки с пушено свинско, кашкавал и гъби

Печени филийки с пушено свинско, кашкавал и гъби

ЗорицаЗорица
Гуру
975
8k
4k
3k
6
25/02/2017
"Филийки ли? Това не са обикновени филийки, а супер вкусотия за всички, които обичат да започват деня си с вкусна закуска"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо636
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пушеното свинско филе се нарязва първоначално по дължина на тънки филийки, а след това на квадратчета. Нареждат се върху филиите хляб.

Поръсва се с чубрица. Гъбата печурка се измива хубаво и се нарязва на възможно по-тънки слайсове и се нарежда върху пушеното филе.

Кашкавалът също се нарязва на тънки лентички и се слага върху гъбите. Маслините се обезкостяват и се нареждат най-отгоре върху кашкавала. Завършва се с кръгчета от киселите краставички.

Филийките се изпичат на принцесник за 10 минути и се поднасят горещи, гарнирани с листенца магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар