Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Препечени филийки»Печени филийки с пушено свинско, кашкавал и гъби

Печени филийки с пушено свинско, кашкавал и гъби

ЗориЗори
Гуру
1k10k5k7
Печени филийки с пушено свинско, кашкавал и гъби5 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Филийки ли? Това не са обикновени филийки, а супер вкусотия за всички, които обичат да започват деня си с вкусна закуска"

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филийки
  • свинско филе - 200 г варено - пушено
  • печурки - 2 бр. по - едри или 3 бр. по - малки
  • кашкавал - 100 г
  • маслини - 10 бр. черни
  • кисели краставички - 2 бр.
  • чубрица - 2 щипки
  • магданоз - няколко стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пушеното свинско филе се нарязва първоначално по дължина на тънки филийки, а след това на квадратчета. Нареждат се върху филиите хляб.

Поръсва се с чубрица.

Гъбата печурка се измива хубаво и се нарязва на възможно по-тънки слайсове и се нарежда върху пушеното филе.

Кашкавалът също се нарязва на тънки лентички и се слага върху гъбите. Маслините се обезкостяват и се нареждат най-отгоре върху кашкавала. Завършва се с кръгчета от киселите краставички.

Филийките се препичат на принцесник за 10 минути и се поднасят горещи, гарнирани с листенца магданоз.

Печените филийки с пушено свинско, кашкавал и гъби са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: