Неделни содени питки

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
553
251
328
3
28/02/2017
"Неделя определено е най-точното време за домашно приготвени содени питки "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 587
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата, добавяме захарта. В киселото мляко слагаме содата и бакпулвера, да се разтворят.

Прибавяме към яйцата, след това постепенно брашното, докато не се получи меко, но не лепкаво тесто. Разделяме тестото на 4 части.

Разточваме всяка и режем в желаните форми. В загрята мазнина слагаме да пържим питките.

Сервираме содените питки със парче сирене и домашно сладко от сини сливи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар