Начин на приготвяне
Сварявате тортелоните в подсолена вода за 8 минути. Оставяте настрани.
Нарязвате трите глави лук на дребно, моркова настъргвате на най-едрото ренде. Чесъна пресовате.
Загрявате олиото в дълбок тиган Уок и добавяте лука и моркова. Запържвате до омекване и добавяте тортелоните, намалявате котлона на слаба степен.
Разбърквате внимателно и прибавяте чесъна и зеленчуковата подправка.
Приготвяте фикса с прясното мляко според указанието. Добавяте го и него и оставяте да къкри за 3-4 минути.
Изсипвате цялата смес в подходяща тава и слагате в предварително загрята фурна на 190 градуса за 15 минути.
Изваждате тавата, посипвате обилно с моцарелата и връщате във фурната за още 5 минути да се запече.
Готовото ястие сервирате топло, поръсено с пресен магданоз и чаша бяло вино.
Добър Апетит!