Mиш-маш в микровълнова

02/03/2017
"Миш-маш за по-малко от 10 минути! Вижте как и издайте тайната на други "
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 005
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • чушки - 4 бр.
  • домат - 4 бр.
  • натрошено сирене - 1/2 ч.ч
  • яйца - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • магданоз - 3 с.л.
  • HOSSO - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава с маслото 1 минута при пълна мощност на микровълновата.

Чушките и доматите се нарязват на ситно и се добавят към лука. Задушават се 3—4 минути при 100%, като се разбъркват 1-2 пъти.

Задушените зеленчуци се заливат със смес от разбитите яйца, сиренето, солта и пипера.

Пече се 2-2 1/2 минути при 100% (до стягане на яйцата).

Ястието се сервира поръсено с магданоза.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#218413
На мен ми хареса много! Много бързо става и е много вкусно.Само чушките,които използвах бяха печени и стерилизирани в буркан.
1
0