Постен гювеч в микровълнова

Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноватор361363661
02/03/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене13 мин.
Общо28 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета.

Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата.

Добавят се ситно нарязаният чесън, чушките, патладжаните и доматите с разтвореното в тях доматено пюре. Посолява се и се наръсва с черния пипер и ситно нарязания магданоз.

Захлупва се и се пече 10 минути при 100%, като периодично се разбърква.

Оставя се да престои 5 минути преди сервиране.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар