Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра с бяло вино в микровълнова

Свински ребра с бяло вино в микровълнова

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3812k6736
Свински ребра с бяло вино в микровълнова2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
22 мин.
Общо
32 мин.
Порции
4
"Докато не опитате, няма как да знаете колко са вкусни - ядеш и не можеш да повярваш, че са сготвени само за 30 минути"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • бяло вино - 1 чаша
  • риган - 1 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се поръсват с подправките.

Нареждат се в тава, намазана с масло, и се пекат 17-22 минути при 100% мощност на микровълновата.

По време на печенето се поливат на няколко пъти с виното.

Свинските ребра с бяло вино в микровълнова са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Сия Рибагина
Сия Рибагина
Тази рецепта е такава глупост, че и снимка са и сложили даже. Как ще ги печеш тези ребра в микровълнова, като ще изтече толкова мазнина, че ще гръмнеш заедно с ребрата. Тази снимка не е приготвена по тази рецепта и за безопасност не препоръчвам да се прави по посочени метод.
03.03.2017 16:45
1
Арка
Арка
Само на микровълни ли е печенето?Не стават ли жилави така?
03.03.2017 16:07
1
Покажи всички подкоментари