Пиле, задушено с вино

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
364
1k
601
698
2
03/03/2017
"Крехко пиле с бяло вино за по-малко от 20 минути? О,да - с наша помощ всичко е възможно "
Приготвяне20 мин.
Готвене18 мин.
Общо38 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо962
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на парчета месо се нарежда в кръгла чиния с тънките краища към средата на чинията.

Поръсва се със сол, черен пипер, ситно нарязан лук и парченца бекон.

Залива се със смес от виното, соевия сос и лимоновия сок.

Ястието се пече захлупено 5-8 минути при 100%, обръща се и се пече още 10 минути.

Оставя се да престои покрито 5 минути и се сервира.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар