Начин на приготвяне
Маслото и градинският чай се слагат в тава и се загряват 1 минута при 100% мощност на микровълновата.
Подсушените пилешки гърди се слагат в тавата и се обръщат няколко пъти, за да се напоят. Прибавят се нарязаните гъби и чушка. Покриват се с фолио за микровълнова фурна, което се пробива на няколко места.
Пече се 8-10 минути при 100%, като месото се обръща един път. Месото и зеленчуците се изваждат с помощта на решетъчна лъжица. В останалия от печенето сос се прибавя доматеният сос, риганът, нарязаният чесън, лимонът, солта и черният пипер. Пече се 3-4 минути при 100%, без да се покрива.
През това време всяко парче месо се завива във филийка сирене, след това - в шунка, забожда се с клечка за зъби и се нарежда в тавата със соса. Покрива се с гъбите и чушката и се пече 3-5 минути при 100%, като внимателно се разбърква един път. Сервира се с горещ варен ориз или спагети.