Начин на приготвяне
Измиваме добре месото, обезкостяваме го и го начукваме много добре. Поръсваме го със сол и черен пипер и го намазваме добре с горчицата.
След това добавяме предварително направената плънка от накиснатия хляб в прясното мляко, и нарязаните на кубчета яйца и шунка. Завиваме месото на руло и го завързваме добре с конец.
Изпържваме го хубаво от двете страни в мазнината, след което го поставяме в тавичка и го заливаме с бульона и ситно нарязаните корени от магданоз и керевиз. Печем в умерена фурна за около 1 час, като от време на време го поливаме със соса от печенето.
Когато месото е готово го изваждаме в чиния, а към соса от печенето прибавяме виното, лимоновия сок и сметаната. Разбъркваме добре соса и с него заливаме месото. Отгоре поръсваме със ситно нарязан магданоз.