Хрупкава бяла риба

14/03/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 430
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се измиват и подсушават. След това се осоляват и от двете страни. Намазват се със зехтин и се разрязват на порции. Когато са готови, поставете ги в намазнена тавичка.

След това разбийте крема сиренето с пармезана, горчицата, трохите и черния пипер. Получената смес се разпределя равномерно върху филетата риба.

Загрейте фурната и изпечете рибата на около 200 градуса. Поднесете със зелена салата и малко резенче лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар