Крема сирене от кашу

26/03/2017
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо393
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително слагаме кашу в буркан, отгоре наливаме вода. Оставяме за около 4-6 часа кашуто в буркана.

След като е престояло го слагаме в блендера заедно с водата и включваме, за да се пасира.

Готовата разядка се остава за няколко часа за ферментация и тогава се консумира.

Тя е подходящо за добавка към салати или други ястия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар