Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Крема сирене от кашу

Крема сирене от кашу

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Крема сирене от кашу1 / 2
26/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • кашу - 200 г сурово
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително слагаме кашу в буркан, отгоре наливаме вода. Оставяме за около 4-6 часа кашуто в буркана.

След като е престояло го слагаме в блендера заедно с водата и включваме, за да се пасира.

Готовата разядка се остава за няколко часа за ферментация и тогава се консумира.

Тя е подходящо за добавка към салати или други ястия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: