Печен лефер във фолио

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2k
798
625
01/04/2017
"Само загрейте фурната, всичко останало ще отнеме минути И да ви е сладко "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 728
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от люспите и отстранете вътрешностите. Измийте рибите и ги овкусете със сол и черен пипер.

За чеснова марината скилидките чесън и копъра нарежете на много ситно и смесете със зехтин.

Лимоните нарежете на колелца.

Отрежете парче алуминиево фолио и поставете рибата. В корема ѝ наредете парчета лимони. Намажете рибата със зехтин и завийте фолиото на плик.

После продължете по същия начин и с другата риба. Поставете върху електрическа скара, предварително загрята. Печете до готовност. След това отстранете внимателно фолиото.

Поставете рибата в чиния. Украсете с останалите резенчета лимон и полейте с чесновата марината.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар