Скумрия по кръчмарски

04/04/2017
"Разкриваме ви една от най-строго пазените тайни на кръчмарите - как се прави скумрия с ароматна коричка "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо190 160
  • Преглеждания за месеца10777
  • Преглеждания за седмицата3720
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Измиваме много добре скумрията. Отделяме филето и подсушаваме.

В тавичка намаслена нареждаме самото филе с кожата надолу.

Смесваме горчицата, бялото вино, оцета, магданоза, олиото, солта, черния пипер и дафиновия лист и изсипваме върху филето.

Отгоре поставяме резените от лимона и печем 20 минути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар