Скумрия по кръчмарски

04/04/2017
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132914820936
"Разкриваме ви една от най-строго пазените тайни на кръчмарите - как се прави скумрия с ароматна коричка "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо89 469
  • Преглеждания за месеца958
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре скумрията. Отделяме филето и подсушаваме.

В тавичка намаслена нареждаме самото филе с кожата надолу.

Смесваме горчицата, бялото вино, оцета, магданоза, олиото, солта, черния пипер и дафиновия лист и изсипваме върху филето.

Отгоре поставяме резените от лимона и печем 20 минути.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар