Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Телешко задушено»Телешко с гъби и моркови на тиган

Телешко с гъби и моркови на тиган

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
844742863
Телешко с гъби и моркови на тиган
Снимка: Мария Доева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Искате нещо вкусно с крехко месце - това е вашата рецепта"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • лук - 1 - 2 глави
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • гъби - 500 г
  • доматен сос - 4 - 5 с.л.
  • черен пипер
  • универсална подправка - пикантина
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си всички продукти, след което слагаме да се запържи лукът, след него добавяме и телешкото месо и ги слагаме под похлупак да се задушат.

Телешкото си пуска вода, която се изсипва, и тогава се добавят и останалите продукти, отново се слагат под похлупака до готовност! Телешкото задушено е много вкусно.

Телешкото с гъби и моркови на тиган се поднася топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: