Телешко на тиган с лук

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Телешко на тиган с лук
Снимка: Ники
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Ето как да приготвим телешкото, така че да се получи неустоимо вкусно ястие"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г бут, шол
  • лук - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • чушки - 2 бр.
  • домати - 2 бр.
  • бяло вино - 100 мл
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на кубчета.

Лука и чесъна нарязваме на ситно.

В дълбок тиган си загряваме мазнина, запържваме ги добавяме нарязаното месо.

Добавяме нарязаните чушки и домати, наливаме виното и слагаме капака.

Готвим на тих огън до готовност, като разбъркваме от време на време.

Към края добавяме сухите подправки към телешкото на тиган.

Поднасяме телешко на тиган с лук с поръсен пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: