Телешко месо на тиган

Телешко месо на тиган2 / 2
09/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Крехко телешко за всички, които знаят какво искат от живота"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г
  • черен пипер - 3 - 4 бр.
  • сол - на вкус
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • бахар - 2 - 3 зрънца
  • индийско орехче - 1/2 ч.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Слагаме месото в тенджера под налагане за 10 мин. след завиране, като добавяме бахара, черния пипер .

2. Режем месото на късове с големина не повече от 3-4 см.

3. Загряваме олио в тиган и слагаме месото.

4. Запържваме го леко и когато е полуготово, добавяме солта, чесъна, кимиона и индийското орехче.

5. Пържим до готовност и сервираме.

Бон апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: