Салата с червен лук

Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноватор361363661
08/04/2017
"Обзалагаме се на една малка домашна ракия, че по-вкусна салата от тази не сте опитвали досега "
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо999
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Докато приготвяме лука, фурната се пуска да загрява на 190 градуса. Главите лук се почистват и се разрязват на 8. Лукът се поставя в тава.

Овкусява се със сол и черен пипер. Зехтинът и оцетът се смесват и с получената смес се залива лукът. Листенцата мащерка се откъсват и се поръсват върху лука.

Тавата се покрива с алуминиево фолио. Пуска се вентилаторът на печката и тавата се поставя. Пече се около 45 минути, след което се маха фолиото и се доопича за още 10 минути.

Сиренето се натрошава, а орехите се нарязват. Готовият лук се поднася с натрошеното сирене и накълцаните орехи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Станислава Армянова
Благодаря
0
0
Йорданка Ковачева
Просто разкошна салата!
1
0