Маншони с ориз и зелен лук

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3291k4738682
Маншони с ориз и зелен лук
Снимка: Потребител#184319
1 / 3
09/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Толкова е лесно - печката ще свърши всичка, а после вие ще оберете овациите"

Необходими Продукти

  • пилешки маншони - 700 г
  • ориз - 350 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • джоджен
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките маншони. Сварете ги с 1. 5 литра вода. Овкусете със сол. Почистете и нарежете връзка зелен лук.

Запържете лука и добавете почистения и измит ориз. Оставете за 3-4 минути. Изсипете ориза с лука в тава. Добавете сварените маншони.

Добавете и подправките - джоджен и черен пипер. Залейте с бульона от пилешките маншони. Сложете в загрята фурна на 220-230 градуса. Печете около 45-50 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: