Марината за агнешко месо

Бай СтавриБай СтавриНовак
27/04/2012
"Знаете ли как се прави марината за вкусно агнешко? Вижте тук"
Готвене15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 962
  • Преглеждания за месеца273
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички съставки да кипнат заедно.

Оставете да се охлади напълно марината преди да сложите агнешкото - цяло парче или порционирано.

Накиснете агнешкото месо за поне 3-4 часа в марината.

След това отцедете и пригответе по конкретна рецепта. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 2
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ani Petrova
Ani Petrova
01.04.2018 11:44
Много от рецептите тук са пълна измишлиотина
Нямат нищо общо с готварството
1
4
Грудио
Грудио
14.05.2014 18:02
пълни глупости..вместо това вино 600мл, бира за цяло агне и си пич
5
0
stanka
stanka
11.04.2014 17:32
Притеснява ме оцета, той обикновено стяга месото, най-добрата марината за агнешко, шилешко и овче месо е киселото мляко... изпитано...
11
2