Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пресни гъби с яйца

Пресни гъби с яйца

Ivan CankovIvan Cankov
Новак
747
Пресни гъби с яйца
Снимка: Анонимен
4 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Ароматен обяд, който и сами може да си приготвите, при това много лесно"

Необходими Продукти

  • гъби - 300 гр.
  • лук - 2 глави кромид
  • яйца - 3 бр.
  • масло - 1/5 пакетче прясно масло
  • олио - 1 - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените гъби се задушават заедно с лука в растителното масло с добавка от малко вода и щипка сол. Като омекнат, се заливат с яйцата, разбити със сол и черен пипер на вкус.

Оставят се няколко минути на тих огън, за да се стегнат яйцата, и се поднасят.

Към всяка порция се прибавя прясно масло, след което отгоре се наръсва нарязан магданоз. Отделно се поднася салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
511
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Много вкусно и засищащо!
13.11.2021 18:29