Начин на приготвяне
Маслото, захарта и ваниловата захар ги разбивами на пяна. Яйцата ги разбъркваме отделно. Брашното, ваниловия пудинг и бакпулверa ги пресяваме и ги добавяме към сместа.
Прибавяме млякото и изварата, след което всичко го омесваме до получаването на еднородно тесто.
Формичките ги намазняваме и ги поръсваме леко с брашно. Тестото го разпределяме в двете формички (двете с вместимост по около 1 л) и го печем в предварително загрята фурна на 180 °C за около 50-60 минути до златисто кафяво.
След като са готови, агънцата ги изваждаме внимателно от формичките и ги оставяме да изстинат върху решетка.
Агънцата ги поръсваме с пудра захар и ги поднасяме.