Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Шницели»Панирано свинско бон филе

Панирано свинско бон филе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Панирано свинско бон филе
Снимка: Iliana Stoyanova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"

Необходими Продукти

  • свинско месо - бон филе 1 кг.
  • масло - 50 гр.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1 ч. ч
  • сметана - 250 гр.
  • соев сос
  • чесън
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка: