Ароматни гъбки с моркови

Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноватор360363641
18/04/2017
"И така ще ги хапнем, и с пържолка ще ги сервираме - все си ни харесват "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо109
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и измиват. Нарязват се на едро. Във вряща вода доматите се потапят, за да може да се обелят по-лесно.

След като се обелят се срязват и се почистват от семената. Морковите и лукът се почистват и се нарязват на ситно.

В тиган се изпържват в малко олио лукът и морковът. Налива се виното при тях и се овкусяват със сол и черен пипер.

Прибавят се целите скилидки чесън, подправките, гъбите и почистените и обелени домати. Сместа се задушава на тих огън за около 20 минути.

След като е готово, преди да се сервира се махат чесънът и ароматните треви. Поръсва се със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар