Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Руладини»Пилешко филе с бекон на тиган

Пилешко филе с бекон на тиган

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2-4
"Обвийте филенцето плътно с бекон и така няма да се притеснявате, че ще стане прекалено сухо, а само прекалено вкусно!"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - около 300 гр.
  • бекон - 1 опаковка на тънки филийки от 150 гр.
  • зехтин - или олио за готвене
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се филетата на тънки ивици и се слага малко сол и черен пипер.

Вземаме филе и всяко филе се завива със бекон парченце. След като се завият всички филенца със бекон се слага малко олио или зехтин около една лъжица на дъното на тигана, колкото да не е без мазнина и се запичат. Като се обръщат от време на време.

За гарнитура подхожда някаква салата или пържени картофки.

Приятен апетит на всички.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
510
42
31
22
10
Дай твоята оценка: