Бърза яхния с пилешко

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
844742863
Бърза яхния с пилешко
Снимка: Мария Доева
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Пъстра яхния, която се приготвя за има-няма половин час!"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • картофи - 4 - 5 средни
  • броколи - 200 г
  • царевица - 100 гр сладка от консерва
  • бял пипер - 5 - 6 чушки
  • моркови - 1 бр.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • бульон - 1 зеленчуков
  • зелен фасул - 250 г
  • лук - 1 средна глава стар
  • пресен лук - 1/2 връзка
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме по-голяма тенджера, слагаме я на котлона в нея сипваме малко олио за да запържем месото.

След като се позапържи прибавяме и зеленчуците без картофите (зеления фасул, моркова, чушките, лука, броколито, царевицата). Запържваме ги леко.

Взимаме бульона и го разтваряме във вода, след това го изсипваме при зеленчуците. Добавяме и картофите заедно със останалите продукти.

Слагаме вода, за да покрие продуктите. Оставяме го да ври до готовност (около 30 минути след като заври).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: