Начин на приготвяне
Рибите ги измиваме и ги филетираме. Горчицата, зехтинът, стритото копърово семе, сол и черен пипер се разбъркват и с получената смес намазваме вътрешната част на филетата.
Подреждаме ги върху покрита с хартия за печене тава и върху две от филетата поставяме по два дафинови листа. Покриваме ги с другите две филета и отгоре се поставят листата зелена салата. Поливаме със зехтин и ги печем около 20 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна.
Сушените домати за плънката ги накисваме в топла вода, оставяме ги за 10 минути да набъбнат и ги нарязваме на дребно.
Беконът го запържваме в сух тиган на умерен огън до златисто. Изваждаме ги, в тигана сипваме зехтинът и щом загрее, слагаме нарязаната на филийки скилидка чесън.
След 20 секунди поставяме филийките печурки и след като се зачервят, прибавяме сушените домати и нарязаните маслини. Наливаме бялото вино, поръсваме с копъровото семе и солта и оставяме на огъня, докато виното се изпари.
От рибата отстраняваме листата зелена салата и дафиновите листа и долното филе го поставяме в чиния върху две ивици бекон. Отгоре слагаме от плънката, покриваме с другото филе и го сервираме.