Начин на приготвяне
Изчистете и нарежете морковите и лука. Сложете ги да се сварят. Обелете доматите и ги нарежете на ситно.
В съд с малко мазнина ги сложете да се пържат на слаб огън. Добавете чесъна нарязан на ситно.
Разбърквайте периодично и когато водата се е изпарила махнете от котлона.
В дълбока купа сложете част от изпържените домати и прибавете сварените моркови и лук.
Пасирайте сместа и върнете при останалите домати. Добавете обелените и нарязани на ситно чушки.
Овкусете със сол, пресен магданоз и разбъркайте. Нарежете месото на пържоли и овкусете с черен пипер и сол.
Изпечете на скара или грил тиган. Сервирайте с доматения сос.
Свинското филе с доматен сос е много вкусно.