Мъфини от тиквички, извара, колбас и кашкавал

22/04/2017
"Вдигнат ли се температурите навън, солените мъфини стават все по-популярни и за да сме в крак с тенденциите, приготвяме тези "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 705
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме тиквичките, след което ги настъргваме на най-едрото на рендето. Колбаса го нарязваме на кубчета. Кашкавала го нарязваме на кубчета, а може и да се настърже.

В съд поставяме настърганите вече тиквички. В друг съд счукваме яйцето прибавяме изварата , колбаса които сме го нарязали на кубчета, галетата и поръсваме с пикантината.

Разбъркваме добре, след което към тази смес прибавяме и настърганите тиквички. Всичко това се разбърква и сместа е готова за пълнене. Всяко гнездо за мъфини намазваме с масло, вземаме от сместа и пълним. Така докато свърши самата смес.

Поставяме във фурната и печем. Малко преди да са готови вадим и поръсваме с нарязания или настърган кашкавал. Поставяме пак във фурната и печем докато кашкавалът се разтопи. Поднасяме изстинали. Може да се ползват като гарнитура или предястие.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар