Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Печено Агнешко»Агнешко на фурна със зелен фасул

Агнешко на фурна със зелен фасул

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Агнешко на фурна със зелен фасул
Снимка: Мария Гулекова
1 / 2
24/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
5
"Хайде сега да видим дали няма да си оближете пръстите"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 2 бр. от буркан
  • кромид лук - 1 глава
  • моркови - 2 бр.
  • агнешко месо - 300 - 400 г
  • сол
  • риган
  • босилек
  • мащерка
  • розмарин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешкото месо и го нарязваме на порции.

Изцеждаме водата от консервирания зелен фасул и го изсипваме в подходящ съд.

Към него добавяме нарязаните на едро лук и моркови и нарязаното агнешко месо.

Добавяме подправките и сол на вкус, доливаме с вода, колкото да облее продуктите, и слагаме в предварително силно загряна фурна за около 90-120 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: