Начин на приготвяне
В купа се разбиват с тел яйцата, добавя се олиото, прясното мляко, брашното, смесено с бакпулвера и пресято през сито.
Тиквичката се обелва, нарязваме на кубчета заедно със шунката и шпековия колбас. Прибавят се в яйчената смес, разбърква се с вилица.
Накрая се добавя пармезан, нарязан ситно пресен магданоз и се овкусява със сол на вкус и смлян черен пипер.
Всички продукти се разбъркват, за да се получи като кексова смес. В тавичка около 26 см върху хартия за печене сипваме сместа.
Печем в загрята фурна 180-190 градуса около 35-40 минути, проба с дървено шишче да излезе сухо.
Изважда се и охладен се нарязва като торта. Страхотна вкусотия, идеален е за работната седмица.