Кашкавалена наденица с картофи

magi yordanovamagi yordanovaНовак9961
16/05/2012
"Бързо, лесно и много вкусно"
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо95 576
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се обелва от ципата, Правят и се прорези, в които се слагат парчета кашкавал, и се подрежда в тава на разстояние една от друга.

Картофите се нарязват на кръгчета и се подреждат стъпаловидно между парчетата наденица. Заливат се с разбитите яйца и отгоре се посипва с нарязания зелен лук. Поръсва се с няколко лъжици олио.

Ястието се поставя на средната скара на фурната и се пече на 180С докато се зачерви.

От продуктите се получават 4 порции.

Рейтинг

5 33
4 11
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Наталиа Петрова
Обичам това ястие, защото става бързо, лесно е и за винаги имам продуктите.
1
0
Деси Маринова
Става вкусно, аз използвам и кренвирш, вместо наденица понякога, пак се получава.
4
0
Пепи
Пепи
17.05.2014 20:43
Докато се изпекат картофите,наденицата и кашкавала ще станат на подметка.Може би трябва да са предварително сварени(картофите).
2
11
Penka
Penka
18.05.2014 14:37
В раздел продукти пише"сварени и обелени"
17
1