Вързопчета от хамон

Вързопчета от хамон

Вързопчета от хамон
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 3
05/05/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
"Разкошно и много ефектно предястие, създадено да впечатлява"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете две ленти от хамона на кръст. Поставете още две, за да получите нещо като кръг. По този начин направете и останалия хамон. Обелете и отделете само месестата част от доматите.

В купа нарежете на ситно магданоза, маслините и лука. Добавете месестата част от доматите, нарязани на кубчета.

Овкусете леко със зехтин, щипка сол и разбъркайте. В центъра върху хамона поставете по две с.л.от сместа.

Съберете всички краища и прихванете с клонче магданоз. Останалата част от сместа сложете до вързопчетата.

За да не хвърляте воднистата част от доматите, може да я сложите върху брускети или препечен хляб.

Рейтинг

5 12
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: