Пържени свински пържоли с царевично брашно

20/05/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру216384777416
"Сочни пържолки с хрупкава коричка - две основателни причини да пийнете бира на корем "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 990
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 600 г
  • олио - 3 с. л.
  • масло - 3 с. л.
  • универсална подправка - подправка за скара
  • царевично брашно - 1 ч ч
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските пържоли се нарязват на средно тънки парчета и леко се начукват с дървено чукче.

Поръсваме обилно със подправка за скара, нареждаме в чиния, завиват се с фолио и оставяме в хладилника за 1 час да поемат аромата от подправките.

Загрява се тиган с масло и олио. Всяка пържолка се овалва в царевичното брашно и пържим до златисто от двете страни.

Изваждат се върху кухненска хартия да попие излишната мазнина.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар