Бифтек от кълцано месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Бифтек от кълцано месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Подберете само качествено телешко месо, за да получите перфектния бифтек"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 130 гр.
  • мазнина - 15 гр.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • брашно - 10 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме кълцаното месо и го смесваме със солта, черният пипер, магданозът и малко вода. Можем да заместим водата с 1 яйце, ако желаем.

От сместа се оформят бифтеци, които се панират в брашно или галета. Пържат се в сгорещена мазнина.

Поднасят се залети със сос или с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Димитрова
Димитрова
Преди да публикувате рецепти , прочетете малко стари готварски книги , а не преписвани рецепти от мрежата . БИФТЕК се прави от СУРОВА КАЙМА с подправки .
19.08.2013 18:30
2
1