Пай по овчарски

25/05/2017
Yuliya Kenderlieva
отYuliya KenderlievaНовак28128
"От графата Храна за душата - разкошен домашен овчарски пай "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 282
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Докато варите картофите за пюре, в тиган сипвате олиото. Прибавяте наситнения лук и захарта, като целта е да се карамелизира.

Слагате каймата и виното и хубаво я раздробявате, за да не става на бучки. Овкусявате със солта и черния пипер.

След като картофите са сварени, ги обелвате и намачквате, прибавяте маслото и прясното мляко, което предварително сте затоплили.

В тава сипвате каймата и върху нея картофеното пюре.

Печете, докато пюрето хване кафеникава коричка. Поръсвате настъргания кашкавал и оставате да се доизпече до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар