Лимонов кейк

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
30/05/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 188
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и захарта на пухкав крем, докато сместа побелее.

Добавете при непрекъснато бъркане сметаната и настърганата кора от лимона и съвсем малко безвредна сладкарска боя.

Накрая объркайте с пресятото брашно с бакпулвера и разтопеното и охладено краве масло.

Сместа за кейка се изсипва в намазнена продълговата форма и се пече в загряна на 180 градуса фурна до готовност.

Продълговата тефлонова форма за кекс - 30 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Продълговата тефлонова форма за кекс - 30 см
4.99 лв.
Виж ››

Кекс, хляб или друго - тази практична форма за кекс е префектна за приготвянето на всякакви печива, а вие ще останете очаровани от нейното качество

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар