Свинска глава със зеле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
21/07/2011
"Тази свинска глава със зеле ни показва какво означава ястие, което направо ти се топи в устата "
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 177
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 гр.
  • кисело зеле - 1200 гр.
  • мас - 100 гр.
  • червен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинската глава се запържва леко.

Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.

Поднася се топло.

Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
валя
валя
27.12.2011 16:47
мисля да го пробвам тази вечер
0
0