Шницели от свинска глава

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
23/02/2012
"Познавачите знаят, че най-вкусното месо е това от главата, затова и това са най-вкусните шницели "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 268
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

От отделеното месо се оформят шницели. Нарязват се на тънко и се посоляват.

Панират се в брашно, разбити яйца, галета и пак яйца.

Пържат се в сгорещена мазнина.

Поднасят се със салата или туршия, в зависимост от сезона.

Окрехкотител за месо с чукче
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Окрехкотител за месо с чукче
7.70 лв.
Виж ››

Окрехкотителят за месо с чукче е страхотно пособие за обработване на месото. С него можете едновременно да начуквате и шпиковате стековете, за да бъдат крехки и вкусни след термичната обработка.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар