Шницели от свинска глава

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Познавачите знаят, че най-вкусното месо е това от главата, затова и това са най-вкусните шницели"

Необходими Продукти

  • свинска глава - 100 г
  • мас - 20 гр.
  • брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 10 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От отделеното месо се оформят шницели. Нарязват се на тънко и се посоляват.

Панират се в брашно, разбити яйца, галета и пак яйца.

Пържат се в сгорещена мазнина.

Поднасят се със салата или туршия, в зависимост от сезона.

Шницелите от свинска глава са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: