Начин на приготвяне
Разбъркваме брашното със сол на вкус и вода и замесваме тесто. Ако е прекалено сухо добавете още малко водичка. Покрийте с кърпа и оставете 20-тина минути да почине. Разделете тестото на 7 равни топчета.
Слагаме всяко топче между два пласта фолио и разточваме на тънки кръгчета. Изпичаме тортилите върху нагорещен незалепвач тиган или сач по една минута от двата края.
Нарежете месото на късчета. Овкусете със сол, черен пипер и чубрица. Запържете до златисто в зехтин. Добавяме доматите и оставяме да изврат.
Ако тортилите са изстинали ги притопляме на тигана намазан с малко масло.
Подреждаме по един пласт рукола, пуешка плънка и нарязана на кръгчета моцарела. Сервираме.