Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с риба тон и каперси

Брускети с риба тон и каперси

Брускети с риба тон и каперси
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
12
"Толкова ароматни, толкова наситено вкусни, че задължително пригответе двойна доза и много бяло вино"

Необходими Продукти

  • хляб - 6 тостерни филии
  • риба тон - 1 консерва
  • каперси
  • маслини - зелени без костилки
  • зехтин - 2 с.л.
  • копър - свеж
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете кората на филиите. Разточете с помощта на точилка.

Изрежете цветченца от разточените филийки, с помощта на формичка за сладки.

Намажете получените цветчета със зехтин и ги наредете в тава, застлана с домакинска хартия.

Препечете ги в загрята фурна до хрупкавост.

Готовите брускети гарнирайте с риба тон от консерва, каперси и зелена маслинка без костилка.

Преди поднасяне поръсете със свеж копър.

Брускетите с риба тон и каперси са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: