Кростини с кайзер пастърма

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
878
7k
3k
2k
1
19/12/2019
"Изискано предястие за скъпи гости - вижте как да ги впечатлите лесно и без усилия "
Приготвяне7 мин.
Готвене10 мин.
Общо17 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 186
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам на тънки филийки франзелата. Загрявам фурната на 180 градуса. С четчица ги намазвам със зехтина и ги запичам.

Маслините са без костилка, нарязани. Доматчетата /избирам по-мънички/ нарязвам на половина.

Скилидките чесън режа на тъънки резенчета.

Сглобявам брускетите, като обгръщам домата с резен пастърма.

Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата от маслина съм прибавила стъбълце от зелената част на чесъна.

Винаги имам под ръка шишенца с ароматен или билков зехтин. В бутилка от 500 мл съм сложила чесън и стръкчета пресен риган.

Кростините с кайзер пастърма са чудно предястие.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар