Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Кростини с кайзер пастърма

Кростини с кайзер пастърма

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
8968k3k1
Кростини с кайзер пастърма
Снимка: Sevdalina Irikova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
7 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
17 мин.
Порции
20
"Изискано предястие за скъпи гости - вижте как да ги впечатлите лесно и без усилия"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр. от царевично брашно
  • кайзер пастърма - 100 г
  • чери домати - 10 бр.
  • маслини - 10 бр.
  • чесън - 3 бр. скилидки
  • зехтин - 3 с.л. билков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам на тънки филийки франзелата. Загрявам фурната на 180 градуса. С четчица ги намазвам със зехтина и ги запичам.

Маслините са без костилка, нарязани. Доматчетата /избирам по-мънички/ нарязвам на половина.

Скилидките чесън режа на тъънки резенчета.

Сглобявам брускетите, като обгръщам домата с резен пастърма.

Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата от маслина съм прибавила стъбълце от зелената част на чесъна.

Винаги имам под ръка шишенца с ароматен или билков зехтин. В бутилка от 500 мл съм сложила чесън и стръкчета пресен риган.

Кростините с кайзер пастърма са чудно предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: